Чоловік за допомогою ШІ отримав 10 мільйонів доларів гонорару за підроблену музику

0
63

Чоловіка звинуватили у використанні генеративного штучного інтелекту, щоб шахрайським шляхом отримати більше ніж 10 мільйонів доларів гонорару від сервісів потокового передавання музики за допомогою підробленої музики та підроблених слухачів.

52-річний житель Нью-Йорка Майкл Сміт був заарештований ФБР минулого тижня у зв’язку з імовірним шахрайством, яке стосувалося сотень тисяч пісень, створених штучним інтелектом, опублікованих від імен тисяч фальшивих виконавців.

Пісні нібито завантажували на потокові платформи, включаючи Spotify, Amazon Music, Apple Music і YouTube Music, а потім транслювали мільярди разів за допомогою автоматичних ботів.

Сміта звинувачують у шахрайстві, шахрайстві та відмиванні грошей, кожне з яких передбачає максимальне покарання у вигляді 20 років позбавлення волі.

Деміан Вільямс, прокурор США з південного округу Нью-Йорка, сказав: «Як стверджується, Майкл Сміт мільярди разів шахрайським шляхом транслював пісні, створені за допомогою штучного інтелекту, щоб вкрасти гонорари.

«Завдяки своїй нахабній шахрайській схемі Сміт викрав мільйонні гонорари, які мали бути виплачені музикантам, авторам пісень та іншим правовласникам, чиї пісні транслювалися на законних підставах.

«Сьогодні, завдяки роботі ФБР і кар’єрних прокурорів цього офісу, для Сміта настав час зустрітися з музикою».

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь