Англійські судді будуть уповноважені змушувати злочинців з’являтися для винесення вироку

0
176
Close-up view of brown wooden mallet of judge on wooden table, law concept

Злочинці будуть змушені бути присутніми на винесенні вироку, і їм загрожуватиме довший період за ґратами, якщо вони відмовляться з’явитися згідно із законодавством, запропонованим урядом Великобританії.

Реформи створять для суддів нові повноваження наказувати правопорушнику бути присутнім на їхніх слуханнях і чітко вкажуть – у законі – що для забезпечення цього може бути використаний примус. Також законодавчо буде закріплено повноваження офіцерів із застосуванням розумної сили, щоб змусити злочинців потрапити на лаву підсудних або по відеозв’язку.

Якщо злочинець продовжуватиме чинити опір при винесенні вироку, незважаючи на постанову судді, йому загрожуватиме ще два роки ув’язнення. Нове покарання застосовуватиметься у випадках, коли максимальним покаранням є довічне ув’язнення, включаючи серйозні сексуальні або насильницькі злочини, такі як вбивство, зґвалтування та умисне тяжке тілесне ушкодження.

Судді матимуть право використовувати ці нові повноваження на свій розсуд. Це може включати відмову від наказу правопорушникам бути присутніми у випадках, коли очікується, що вони спричинять значні перешкоди, що стурбує жертв та їхні родини.

 

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь