ВЛК, що перебувають вздовж лінії фронту, очікують перевірки

0
233

Міністр оборони України Олексій Резніков доручив перевірити всі ВЛК, що перебувають вздовж лінії фронту. Про це він повідомив під час презентації Громадської антикорупційної ради та Офісу з підтримки змін при Міністерстві оборони.

Олексій Резніков наголосив, що уже дав доручення своєму заступнику Ганні Маляр разом із Командувачем Медичних Сил ЗСУ генерал-майором медичної служби Тетяною Остащенко протягом десяти днів перевірити всі ВЛК, що перебувають вздовж лінії фронту.

Зокрема, серед запланованих кроків для вдосконалення і впорядкування роботи військово-лікарських комісій Міністр оборони назвав заходи з цифровізації всіх етапів ВЛК і подякував за допомогу в цьому Міністерству цифрової трансформації.

«Командувач Медичних Сил ЗСУ генерал-майор медичної служби Тетяна Остащенко з моменту вторгнення змогла налагодити дієву систему надання медичних послуг. Разом із цивільними закладами вона у нас єдина. Але бюрократичні процедури медичного характеру обурюють дуже багатьох людей. Ви чули абревіатуру ВЛК, яка сама в собі вже носить негативну конотацію. Ми вирішили підняти рівень адміністративного та цивільно-демократичного контролю з боку Міністерства оборони, відреагували на велику кількість звернень від громадських організацій, волонтерів. Також провели зустріч з їхніми представниками і домовилися створити постійно діючу Робочу групу, яку зголосилася очолити відома Юлія Паєвська — «Тайра», — зазначив Олексій Резніков.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь